EN BG

Новини

Надежда на българското плуване подписа спонсорски договор с Вариант и Развитие

Надежда на българското плуване подписа спонсорски договор с Вариант и Развитие

19.12.2017

Застрахователният брокер „Вариант“ – от групата на Корпорация „Развитие“, подписа спонсорски договор с една от големите млади надежди на българското плуване Калоян Левтеров.

14-годишният Калоян е сред най-добрите млади гърбисти, като по думите на треньора му Жорж Станкович резултатът му на 50 метра гръб е осми в света за неговата възрастова група и най-добър на Балканите.

По силата на едногодишния договор, подписан от главния мениджър на „Развитие“, Александър Александров, Калоян и неговите родители, застрахователният брокер „Вариант“ осигурява цялата необходима спортна екипировка, средства за възстановяване и рехабилитация, както и участия на Калоян в някои от престижните международни турнири в Европа.

Първият такъв турнир е на 25 януари в Люксембург, където се събира плувният елит на Европа в различните възрастови групи. Там Левтеров ще представя клубния си отбор „Славия“, както и генералния си спонсор „Вариант“.

В офиса на “Развитие“ Александров подари на Калоян първата част от поръчаната екипировка – плувки, шапки, очила и сакове. Стана ясно още, че с посредничеството на "Развитие" представители на фондация от САЩ ще следят развитието на Калоян Левтеров.

Младият талант получи от застрахователния брокер и едногодишна застраховка в „Армеец“, покриваща евентуални травми и контузии по време на тренировъчния процес и състезанията.

Като един от големите дарители в областта на детско-юношеския спорт, Корпорация „Развитие“, чрез „Вариант“, е осигурила до момента стотици спортни застраховки, предимно на футболи и волейболни отбори, като това се превръща в традиция и проява на ангажираност за здравето на децата и младите спортисти.

Александър Александров пожела на Колоян много спортни успехи и много спонсори за в бъдеще. Стана ясно още, че „Вариант“ ще премира финансово добрите класирания на Калоян Левтеров през идващата 2018 година.

» Всички новини