EN BG

Новини

Шампионски тандем в редиците на застрахователния брокер „Вариант“

Шампионски тандем в редиците на застрахователния брокер „Вариант“

21.12.2017

Двама шампиони обединяват усилия за просперитета и успеха на Застрахователния брокер „Вариант“ – от групата на „Развитие“. Всеки по свой начин и от своя позиция.

25-годишният брокер от фронт офиса на „Вариант“ Александър Илиев и 14-годишният Калоян Левтеров – една от големите надежди на българското плуване, се срещнаха при подписване на договора, по силата на който застрахователният брокер стана генерален спонсор на Калоян.

В продължение на една година „Вариант“ ще се грижи за пълната екипировка и възстановителни процеси на плувеца, както и за участията му в някои от престижните европейски състезания.

От своя страна Калоян става рекламно лице на „Вариант“ и „Развитие“ КДА, като това се превръща в едно много важно послание, предвид високата социална ангажираност, съпътстваща дейността на застрахователния брокер и корпорацията. Целта е създаването на синергия, при която всяка победа на Калоян ще е победа за „Вариант“ и обратно – всеки свой успех застрахователят ще споделя с младия шампион.

Самият Александър Илиев много добре знае същността на успеха и нелекият път към него. Национален състезател и шампион по акробатичен рокендрол, той пренася хъса от преследване на победата в сферата на финансите и застраховането.

Още в началото на дейността си „Вариант“ демонстрира благородство и усет за социална отговорност. Споделяйки дарителската ангажираност на корпорация „Развитие“, Илиев и екипът му целенасочено полагат усилия за подпомагане на детския спорт.

Така, вече стотици млади състезатели – в различни видове спорт, са получили от застрахователния брокер спортна застраховка срещу травми и контузии по време на тренировки и участия в турнири. Александър Илиев обещава „Вариант“ да бъде последователен в грижата си за здравето на децата и юношите, занимаващи се със спорт.

В тази връзка и Калоян Левтеров получи едногодишна спортна застраховка. Разбира се с пожеланието да не се налага нейното използване, тъй като на Калоян му предстоят много усилни тренировки и важни състезания.

Подобно е и бъдещето за „Вариант“ и Александър Илиев – сериозна шампионска работа по изграждането и налагането на една успешна дейност.

» Всички новини