EN BG

Новини

Енчо Керязов със златната значка на "Развитие", започва трайно съвместно сътрудничество

Енчо Керязов със златната значка на "Развитие", започва трайно съвместно сътрудничество

26.03.2018

Фондация „Играй с Развитие“, Корпорация „Развитие“ и фондация „Енчо Керязов“ продължават започналото преди 6 месеца сътрудничество.

Дни след организираната от Керязов „Нощ на звездите“, превърнала се в уникално благотворително шоу без аналог у нас, Енчо Керязов гостува на „Развитие“, за да получи златната значка на корпорацията, връчвана на личности със сериозни заслуги за развитието на обществото чрез дейностите, с които се занимават.

Фактът, че и Корпорация „Развитие“, и фондация „Енчо Керязов“ хвърлят огромни усилия и средства за благотворителност и подпомагане на деца таланти в областта на науката, спорта и изкуството, предопредели зараждането на едно трайно и вероятно дълго сътрудничество.

Фондация „Играй с Развитие“ бе сред спонсорите на последното шоу на Кирязов и екипа му, събрало 12 хиляди души в столичната Арена „Армеец“.

Председателят на УС на „Играй с Развитие“ и главен мениджър на Корпорация „Развитие“ Александър Александров подчерта, че е дълбоко впечатлен от работата на фондация „Енчо Керязов“ и увери, че отново ще спонсорира шоуто след година, работата по чиято организация вече е започнала.

„Играй с Развитие“ ще организира и едноседмичната почивка на победителката в категория спорт Преслава Добрева, състезател по шотокан карате-до от Сливен. Преслава ще посети спортната база „Аквалайф“ в Кранево.

От своя страна Керязов връчи на Александров благодарствено писмо в знак на благодарност и признателност за съдействието. И двамата бяха категорични, че общата им кауза е от висока важност за децата в България и затова най-естествено е сътрудничеството да продължи.

» Всички новини