EN BG

Новини

Силен отзвук след 4-дневната благотворителна акция на "Развитие" в Габрово

Силен отзвук след 4-дневната благотворителна акция на "Развитие" в Габрово

27.04.2018

Не отшумява отзвукът от четиридневната благотворителна и дарителска акция на корпорация „Развитие“ и фондация „Играй с Развитие“ в Габрово.

Радио „Бумеранг“ посвети специално предаване на уникалната лекция, на която главният мениджър на „Развитие“ Александър Александров, кметът на община Габрово Таня Христова, президентът на Българска федерация по хандбал Росица Бакърджиева и млади спортисти от местни клубове говориха за ценностите на благотворителността пред над 250 деца, изпълнили терена на зала „Орловец“. Това стана в рамките на програмата на „Развитие“ – „Деца учат деца да правят добри дела“.

Журналистът Гергана Харитонова бе поканила в студиото на „Бумеранг“ 11-класничката Джулия Пеева, чието участие бе един от акцентите на лекцията, неин гост бе и Росица Бакърджиева.

По телефона от София в предаването се включи и главният мениджър на „Развитие“ Александър Александров – основен „виновник“ да се случи тази невиждана по своя мащаб благотворителна проява. Именно той връчи на Джулия една прекрасна рокля за идващите абитуриентски балове, която е подарък за зрелостничката от неговата дъщеря Надежда.

Разговорът в студиото на „Бумеранг“ обаче засегна и по-широки теми – освен благотворителност и дарителство, но и самочувствието на младите хора, желанието им да контролират живота си и как възрастните трябва да им помагат за това.

Целият разговор може да чуете тук.

» Всички новини