EN BG

Новини

"Развитие" със златно представяне на бизнесолимпиадата

"Развитие" със златно представяне на бизнесолимпиадата

09.07.2018

Корпорация „Развитие“ с поредно златно представяне на традиционната годишна Олимпиада на бизнеслидерите.

„Развитие“, заедно с партньорите си от застрахователния брокер „Мусала“, си тръгна от дъждовния съботен следобед с два златни и един бронзов медал. И то в най-големите, престижни и популярни видове спорт – волейбол, баскетбол и футбол.

По случай своята 25-годишнина, „Развитие“ бе сред спонсорите на 15-тата юбилейна олимпиада и доказа, че освен да дарява и подпомага спорта, го и развива на корпоративно ниво.

Отборът по волейбол, селектиран от Иван Цветков и този по баскетбол, начело с Тити Папазов, доминираха на турнира и донесоха без загуба златото и купите, за които главният мениджър на корпорацията Александър Александров ще трябва да търси място в богатата си с отличия спортна витрина.

В дарителската си програма „Развитие“ акцентира на колективните спортове и затова бе важно именно в тези турнири отборите да се представят на ниво.

Александров зарази със спортния си хъс и брокерите от „Мусала“, които дебютираха на бизнесолимпиадата с футболен отбор и взеха престижния бронз в традиционно най-оспорвания турнир.

Още снимки >>>

» Всички новини