EN BG

Новини

"Развитие" в "императорския" брой на списание "Спринт"

"Развитие" в "императорския" брой на списание "Спринт"

27.07.2018

Излезе много специалният за корпорация „Развитие“ нов брой на единственото спортно списание у нас „Спринт“. „Императорската“ корица ни препраща към завършилото наскоро световно първенство по футбол, но и към юбилея на „Развитие“ – 25 години от основаване на компанията.

По този повод – съвместно с редакцията на „Спринт“, „Развитие“ разказва на 5 страници и в специално фолио с богат снимков материал за над 20-годишната история на своята дарителска дейност за подпомагане на спорта. Акцентирани са най-важните периоди от нея, прави впечатление колко много видове спорт са спонсорирани от „Развитие“ и нейния главен мениджър, Александър Александров, за тези повече от две десетилетия. Става ясно защо корпорацията през последните години е насочила помощта и ресурсите си изключително към детско-юношеския спорт.

Между редовете може да се открие и една надежда и пожелание повече хора и компании с възможности да обърнат дарителството си към детския спорт. Това е кауза, инвестиция в бъдещето не само на „високия“ спорт, но и дейност, натоварена с много социална отговорност, мисъл за здравето на децата и нацията.

Корпорацията закупи част от тиража на новия брой на „Спринт“, за да го подари на свои приятели, съмишленици и партньори – като потвърждение на ангажираността си и за в бъдеще към детския спорт, но и като покана за присъединяване и обединяване на усилията.

А кои са императорите оставяме на преценката на читателя...

» Всички новини