EN BG

Новини

По препоръка на „Развитие“ Mussala презентира дейността си пред форума на бизнес лидерите

По препоръка на „Развитие“ Mussala презентира дейността си пред форума на бизнес лидерите

05.12.2018

Българският форум на бизнес лидерите проведе традиционния си нетуъркинг коктейл на общността на Форума под надслова „Новите лидери“. В столичния Гранд хотел София се събраха компаниите, обединени от БФБЛ, пред които бяха промотирани управителите на новоприети членове на общността.

Събитието бе повод Александър Александров, главен мениджър на „Развитие“ КДА – уважаван член на Форума, да представи „Мусала Иншурънс Брокер“ ООД, един от най-бързо прогресиращите наши застрахователни брокери. Двете фирми са в тясно сътрудничество и сближаване, което скоро ще приключи със създаване на юридически документ. По препоръка на „Развитие“, Mussala бе и генерален спонсор на събитието заедно с British American Tobacco.

Мажоритарният собственик на Mussala, Николай Чернев, приветства участниците в коктейла, представяйки дейността и развитието на застрахователния брокер.

Чернев изтъкна преди всичко факта, че БФБЛ се е утвърдил като стандарт за отговорен и етичен бизнес, възприел принципите на устойчивото развитие.

По думите му, всички имат нужда от това, предприемачите в България да бъдат успешни, иновативни и печеливши. Да бъдат интегрирани в развитите икономики и да се възползват от възможностите, които ни предоставя членството в Европейския съюз. Това е постижимо, ако се придържаме към принципите, които БФБЛ проповядва – етика и отговорност към обществото, убеден е Николай Чернев.

Той обърна внимание, че 10 години след създаването си „Мусала иншурънс брокер“ вече е един от 10-те най-големи застрахователни брокери в България с приходи за 2017 г. в размер на 35 млн. лева. За компанията работят над 300 застрахователя, в повече от 120 офиса в цялата страна.

Приоритет на мениджмънта е да гарантира отлична подготовка, професионализъм и информираност на застрахователни експерти на Mussala за най-новите развития в законодателството и практиката на застраховане.

Бе изтъкнато, че Mussala предлага всички видове застраховки и работи с всички застрахователни дружества на българския пазар, както и с водещи застрахователи от чужбина. Това дава възможност да се предлагат най-добрите продукти, които най-точно отговарят на нуждите на клиента, при най-добрите условия. Абсолютни лидери сме в България при някои нишови видове застраховки, като например застраховане на яхти и други морски съдове и застраховки на дронове, посочи Чернев.

По думите му обаче, най-голямата ценност, която „Мусала иншурънс брокер“ има, е изградената мрежа от над 100 000 клиенти – физически и юридически лица. За компанията отношенията с клиентите, лоялността, професионализмът и точността са основни принципи на работа, с които успява да привличе и най-важното - да задържа клиенти.

Николай Чернев представи и непосредствените планове на Mussala, включващи разширяване присъствието в София и другите големи градове, целящо по-близък контакт до клиентите и партньорите. Добрият опит на компанията в развитието на онлайн застраховането също значително улеснява клиентити й.

В заключение Николай Чернев увери всички присъстващи членове на БФБЛ, че в лицето на „Мусала иншурънс брокер“ ще намерят компетентен и опитен партньор, готов да предложи най-доброто решение на конкретните нужди, който поставя като приоритет добрата репутация и дългосрочното сътрудничество.

» Всички новини