EN BG

Новини

Енчо Керязов гост на "Развитие"

Енчо Керязов гост на "Развитие"

28.03.2019

Броени дни след поредната зрелищна „Нощ на звездите“, вдъхновителят на това уникално шоу, Енчо Керязов, гостува на „Развитие“. Корпорацията и фондация „Играй с Развитие“ за втора година са сред спонсорите на фондация „Енчо Керязов“.

Част от помощта е предоставяне на ваучер за почивка в спортната база „Аквалайф“ в Кранево на две от талантливите деца, номинирани от фондацията на Енчо. Тази година наградите на „Развитие“ получиха двама млади пианисти – Валерия Василенко от София и Борис Биков от Пловдив.

Главният мениджър на „Развитие“, Александър Александров и Енчо Керязов си обещаха сътрудничество и за в бъдеще. Още повече, че едва приключило тазгодишното шоу, екипът на Керязов вече започва подготовка за следващата година.

„Развитие“ ще помага и както стремежът на Енчо е всяка година шоуто да е различно и уникално, така и помощта на корпорацията и „Играй с Развитие“ ще е разнообразна и вариативна.

Преди година на Енчо Керязов бе връчена Златната значка на „Развитие“, сега той получи стилен подарък – за енергията, високия професионализъм и себеотдаването си, които правят възможно съществуването на това уникално в световен мащаб шоу.

» Всички новини