EN BG

Новини

„Развитие“ с първа дарителска акция на МВР турнира по минифутбол

„Развитие“ с първа дарителска акция на МВР турнира по минифутбол

22.04.2019

Започна Националният турнир по минифутбол за служители от системата на МВР, но който „Развитие“ е Генерален спонсор. Сред основните цели на турнира е набирането на средства за деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.

В продължение на два месеца в 16 областни градове в страната ще се играят регионални турнири, като 16-те победители от тях ще играят финали на 3 и 4 юли в София за Купата на „Развитие“.

Веригата от турнири започна в Русе, където на Арена „Русе“ се срещнаха 8 отбора от областта. Сред гостите, освен главният мениджър на „Развитие“, Александър Александров, бяха депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев и шефът на ОДМВР Русе ст. комисар Теодор Атанасов.

След здрава битка на терена победител стана отборът на Областна дирекция на МВР – Русе. Той е и първият известен финалист за турнира в София.

Като генерален спонсор, „Развитие“ ще поеме престоя на всички класирали се отбори за финалния турнир. Освен това корпорацията е създала и организирала доброволчески корпус, чиито представители ще бъдат на всички турнири в страната, за да събират дарения за основната кауза – подпомагане децата на загинали и пострадали служители на МВР.

„Развитие“ благодари на „Енекод“ АД и на ЦКБ „Сила“, които се съгласиха да се присъединят като спонсори на турнирите и по този начин да спомогнат значително за набирането на повече средства за децата.

Александър Алекандров специално покани Пламен Нунев и ст. комисар Атанасов на финалния турнир в София.

» Всички новини