EN BG

Новини

Сбогуване със Стилко

Сбогуване със Стилко

17.05.2019

Почина Стилиян. 13-годишният талантлив баскетболист от Сливен. За всички обаче той беше Стилко – момчето, което мъжки се бореше с тежко и рядко заболяване. Чието семейство – със силата, волята и задружността си, излъчваше огромна позитивна енергия, която предизвика небивала дарителска кампания.

В Сливен, София и други градове, малки и големи, спортисти, връстници на Стилко помагаха, за да може той да се лекува. „Развитие“ се включи активно, защото добрините са най-ценни именно в такива моменти.

Стилиян и семейството му гостуваха в офиса на корпорацията, бяха и сред ВИП гостите на една от Нощите на звездите на Енчо Керязов. Всички се надявахме, дори вярвахме, че болестта ще бъде победена и Стилко ще се завърне на баскетболното игрище при своите приятели и съотборници.

Уви, съдбата винаги решава последна. Трудно се описват в пълнота чувствата в такъв момент. Но истината е, че Стилиян и семейството му накараха мнозина да станат малко по-добри, по-състрадателни и вярващи. Това никога не се забравя.

Корпорация „Развитие“ изразява най-искрените си и дълбоки съболезнования на семейството, близките и приятелите на Стилко.

Почивай в мир!

» Всички новини