EN BG

Новини

"Марица" (Пловдив) сподели шампионския си сезон с "Развитие"

"Марица" (Пловдив) сподели шампионския си сезон с "Развитие"

06.06.2019

Главният мениджър на „Развитие“ Александър Александров стана част от шампионския отбор по волейбол на „Марица“ (Пловдив).

Доминатори през последните години във вътрешното първенство, маринчанки изпратиха запомнящ се сезон в Шампионската лига, където играха с едни от най-силните отбори на континента.

В знак на благодарност за годините подкрепа и взаимно сътрудничество между „Марица“ и „Развитие“, мениджърът на пловдивския отбор Борис Халачев гостува в офиса на корпорацията и връчи на Александров няколко ценни подаръка – топка с автографите на шампионките, рамкирана снимка от последния мач – с ръководството и спонсорите и може би най-ценният дар – златен медал от комплекта, който отборът получи за поредната си шампионска титла на България.

Стана ясно, че „Марица“ вече е на престижното 14 място в ранглистата на Европа, както и това, че отново се класира директно за групите на предстоящата Шампионска лига.

Александров пожела на президента на клуба Илия Динков и на Халачев успешни трансферни месеци, а на отбора като цяло пореден шампионски сезон и нови победи в Европа.

» Всички новини