EN BG

Новини

МВР турнирът по мини футбол отива към финалите си

МВР турнирът по мини футбол отива към финалите си

30.06.2019

Всичко е готово за големите финали на Националния турнир по мини футбол за служители от системата на МВР.

След повече от месец игра в 12 областни града, вече са ясни 12-те отбора победители, които ще се срещнат на 3 юли в София за излъчване на носителя на купата на „Развитие“ – генерален спонсор на турнира.

Последните три отбора, оформили финалната „дванайсетка“ са СДВР, спечелил много оспорвания софийски турнир и отборите на ОДМВР Пловдив и РПУ Кърджали.

Очаквано, квалификацията в София бе най-тежка и масова. Явиха са 9 отбора, като на финала СДВР трудно се наложи с 2:0 срещу отбора на Първо РПУ и напълно заслужено получи купата от главния мениджър на „Развитие“ Александър Александров.

Повод за силно удовлетворение е и фактът, че дарителската кампания, съпътствала националния турнир, протича много успешно и активността пред кутиите за дарения е впечатляваща. Това е особено важно, тъй като каузата на събитието и набиране на средства за деца на загинали и пострадали служители на МВР. Всички постъпления ще бъдат преведени в специалния фонд, учреден от вътрешното министерство.

„Развитие“ благодари на своите партньори от „Спортна асоциация МВР“ и „Българска асоциация мини футбол“ за отличната организация на това тежко състезание. Благородната цел ще бъде постигната и със специалната подкрепа на „Енекод“ АД и г-жа Нели Беширова, ЦКБ „Сила“, застрахователен брокер „Мусала“, нотариус Весела Ивчева.

Медиен партньор на инициативата e в-к "24 часа" и 24chasa.bg.

» Всички новини