EN BG

Новини

"Развитие" гост на голям хандбален юбилей

"Развитие" гост на голям хандбален юбилей

07.07.2019

Корпорация „Развитие“ и нейният главен мениджър, Александър Александров, продължават подкрепата си за развитието на българския хандбал.

Вече втора година корпорацията е съпричастна към възраждането на този спорт у нас и най-вече към неговите детско-юношески национални отбори. Но тъй като националите се изграждат в клубните отбори, „Развитие“ засвидетелства уважението си и към клубните тимове, техните ръководства и треньори.

Потвърждение на това е гостуването на Александров на 20-годишния юбилей на хандбален клуб „Бъки“ в Габрово. Създаден от легендата на родния хандбал, Росица Бакърджиева, клубът вече две десетилетия отстоява качеството в хандбалната игра и показва какво е необходимо, за да може този спорт да има своето добро бъдеще.

„Развитие“ засвидетелства своето уважение и признание към работата на Росица и нейния клуб освен с присъствието на Александров, но и със специално изработен плакет, чието послание недвусмислено показва увереността на корпорацията и за следващите 20 успешни години на клуба.

» Всички новини